Bedenktijd en retour

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht om uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst te annuleren.

 

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het bedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor retour zijn voor eigen rekening. De verzendkosten voor retour bedragen circa €7,50 (kleine producten zoals lampen) of €65 (grotere producten zoals tafels). De verzendkosten voor retour zullen hetzelfde zijn als bij aankoop. Het bedrag staat aangegeven op de website en op de factuur. Het kan wel eens voorkomen dat deze bedragen afwijken, raadpleeg daarom altijd eerst Van Engelen Interieurs.

 

Herroepingsrecht

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@vanengeleninterieurs.nl of door middel van het invullen van het modelformulier. Deze kunt u downloaden door hier te klikken. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

 

Uitzonderingen

Het herroepingsrecht is niet van toepassing op producten die op maat volgens de door u ingevoerde specificatie zijn gemaakt. Ook geldt het herroepingsrecht niet op producten die speciaal naar uw wens zijn geproduceerd. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

 

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met info@vanengeleninterieurs.nl. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product. De verzendkosten die bij het nieuwe product zitten vallen ook voor uw rekening.

 

Verkeerd bezorgadres doorgegeven?

Heeft u per ongeluk het verkeerde bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.