Over ons

Online producten kopen blijft lastig, bij wie koop ik het nu? Ik ben Aaron van Engelen (23 jaar), eigenaar van Van Engelen Interieurs. Ik ben een Business Innovation student en ik heb een grote passie voor ondernemen. Tijdens de studie ben ik gestart met deze onderneming. Het begon allemaal in de schuur maar dat is inmiddels uitgegroeid. Ik heb altijd al gedroomd om voor mezelf te beginnen. De studie en de passie voor ondernemen vallen perfect samen. Inzichten uit de studie zijn terug te vinden in Van Engelen Interieurs. Bij Van Engelen Interieurs draait het om exclusiviteit, duurzaamheid en service. Bijna alle producten zijn ook handgemaakt!

Filosofie van Van Engelen Interieurs

Tegenwoordig is veel interieur modern en hetzelfde. Exclusiviteit is hetgeen waar mensen naar opzoek zijn maar daar is lastig aan te komen. Daarom speelt Van Engelen Interieurs in op het landelijk interieur. Er wordt veel gewerkt met hout, het mooie daarvan is dat ieder stuk uniek is. Daarom zult u nergens anders producten identiek terug vinden!

Wie aan hout denkt, denk meteen aan een slecht milieu. Geen zorgen! Eén van de kernwaarden van Van Engelen Interieurs is duurzaamheid. Jaarlijks gaat er ontzettend veel hout verloren terwijl dat nog goed te gebruiken is. Wij verwerken gebruikt hout en toveren dat om tot nieuw hout. Zo gebruiken wij bijvoorbeeld pallethout en gesnoeide bomen, die eigenlijk versnipperd zouden worden, in onze producten.

Online shoppen geeft een andere beleving dan winkelen in een fysieke winkel. Dat moet anders, want service is belangrijk. Het is belangrijk om de klant zo goed mogelijk van dienst te zijn, ook online! Doordat wij op dit moment nog kleinschalig zijn hebben wij meer tijd om onze aandacht aan de service te besteden. Daardoor liggen wij voor op het gebied van service ten opzichte van onze concurrenten. Wij nemen alle tijd om de klant zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Van Engelen Interieurs heeft een grote passie voor uniek en landelijk interieur. Wij spelen continu in op de trends. De producten zijn grotendeels handgemaakt. In combinatie met een goede service onderscheidt Van Engelen Interieurs zich van andere winkels. Ontdek het aanbod en maak uw wens voor exclusief wonen werkelijkheid met het interieur van Van Engelen Interieurs! Neem snel een kijkje bij ons in de webshop!